Back to All Events

Tromsøya Rundt

  • Sjølund 251 Kvaløyvegen Tromsø, Troms, 9016 Norway (map)

Lørdag 31. august 2019 arrangeres Tromsøya rundt for 27. gang. I fjor sørget over 70 padlere og strålende vær for et knakende fint arrangement, både på vann og på land.

Som i fjor blir det mulighet til å delta i konkurranse, to ulike turklasser og på fest!

PROGRAM:
Kl. 09.00 (Registrering kl. 08.30) · Turklasse med turleder · Kr 100,-*
Kl. 11.00 (Registrering kl. 10.00) · Konkurranse · Kr 100,-*
Kl. 11.30 (Registrering kl. 10.30) · Turklasse light med Trulle · Kr 100,-*
Kl. 19.00 · Fest · Kr 100,-

* Kr 50 for studenter

Deltagere i konkurranse og turklasse med turleder vil padle rundt hele Tromsøya (24 kilometer). Padleretning er mot klokka: Fra naustene og sørover rundt sydspissen, nordover Tromsøysundet og sørover Sandnessund tilbake til Sjølund.

Sikkerheten ivaretas med følgebåter.

KONKURRANSEN har tre klasser: Herrer, damer og dobling havkajakk. Det deles ut premier for beste tid i den enkelte klasse. Det anbefales å ha med seg proviant og rikelig med drikke.

TURKLASSE MED TURLEDER har et obligatorisk stopp midtveis på land med kaffe og matpakke (ta med!). Turen vil ta ca. 5 timer inkludert pause. Ingen tidtaking.

TURKLASSE LIGHT ledes av Tromsøstudentenes Havpadleklubb Trulle. Bli med på en urban padletur fra Sjølund via sentrum til Rema 1000 på Stakkevollveien (10 km). Deltagere og kajakker kjøres tilbake til naustene med bil og henger. Ta med nødvendig mat og drikke. Ingen tidtaking.

PÅ FESTEN blir det premieutdeling og servering av grillet selkjøtt. I tillegg til premier i konkurranseklassene blir det loddtrekning om premier blant alle som deltar på padleaktivitetene. Drikke medbringes eller kan kjøpes på stedet med kontanter eller Vipps.

REGLER: Alle deltagere må ha våttkort eller realkompetanse i egen- og kameratredning og skrive under på en ansvarserklæring. Havkajakker: Vest og spruttrekk er påkrevet, kajakken skal ha to skott og nødvendig utstyr for selvberging.

Endringer i programmet kan forekomme. For oppdatert program, følg med her.

PÅMELDING: https://forms.gle/pgkr4RqAhvvH16ik6

Vi oppfordrer alle til å delta, uavhengig av nivå. Dette blir superstas! Velkommen!

Earlier Event: June 1
Sea Kayaking Symposium